11 Kasım 2013 Pazartesi

Villa Dekorasyon Örnekleri

Villa Dekorasyon Örnekleri

Genel anlamda dekorasyon yapılırken belirli İç Mimari formlara dayalı bir tasarım ve uygulama yapılmaktadır.
Bu tasarım insanın kendini rahat hissedeceği ve kendi ruh halini yansıtacak şekilde olmalıdır.İç Mimari de farklı çeşitlerde tasarım şekilleri ve tarzları vardır,Bunlardan birkaçını burda villa dekorasyonları üzerinde sizlerle yaplaşıyor olacağım.
Villa Dekorasyon örnekleri hakkında daha detaylı bilgi için artstyle mimarlık sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Modern Mimari Villa Dekorasyon Örnekleri

Modern tasarım günümüz teknolojisini ve yenilikçi malzemeleri tasarımlarında kullanan ve en son trendleri yansıtan ve en güncek dekorasyon ve mimari tarzdır.
Modern Villa Dekorasyon Örnekleri

Genel olarak tüm kullanıcıların hoşlanabileceği bir tasarım çeşidi olması münasebetiyle çok sıradışı oma özelliği yoktur,dolayısıyla birçok kullanıcı tarafından tercih edilebilen tasarım ve uygulama şekli olan Mimari Tarzdır..

Klasik Mimari Villa Dekorasyon Örnekleri

Klasik Mimari tarz;Bu tarz hiçbir zaman popülerliği ve uygulanabilirliği ölmeyecek ve her daim kullanıcı kitlesinin büyük bir çoğunluğunun kullanacağı bir tarz olacaktır.
Klasik Villa Dekorasyon Örnekleri
Klasik Mimari tarz da ekl sanatları ve ince uygulama işçiliği kendisini birçok objede göstermektedir.Uygulama maliyeti biraz fazla olsada yıllarca kullanılabilen ve eskimeyecek bir tarzdır.

Avangarde Mimari Tarz Villa Dekorasyon Örnekleri

Avangarde tarz için aslında Modern ve Klasik karışımı birazda işin içine barock dediğimiz bohem mimariyi sıkıştırdıkmı alın size Avangarde tarz
Avangarde Tarz Villa Dekorasyon Örnekleri

Vintage Tarz Villa Dekorasyon Örnekleri

Vintage diğerlerinden biraz daha farklı bir tarz.
Genel olarak her bir mekan hatta herbir duvarın ayrı bir hikayesi ve ayrı bir kimliği olsun isterseniz,Ve genel anlamda dekorasyonda bir yaşanmışlık olsun dilerseniz o zaman sizin tarzınız VİNTAGE
Vintage dekorasyon da retro etkisi büyüktür diğer adıyla Retro Dekorasyonda diyebiliriz.Geçmişten objeler ve geçmişe duyulan hasreti eğer dekorasyonunuzda görmek istiyorsanız buyurun size Vintage dekorasyon










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder